Tips voor een perfecte huid

Ons dermatologieteam heeft voor u een kleine lijst met tips samengesteld voor een perfecte huid:

REINIG JE GEZICHT GOED

Het is niet alleen belangrijk om je gezicht twee keer per dag te reinigen, maar het is ook cruciaal om het goed te doen. Onze huidverzorgingsexperts adviseren milde, zeepvrije, pH-neutrale reinigingsmiddelen te gebruiken die zijn samengesteld om de huidbarrière te versterken en de natuurlijke oliën van de huid niet uit te wassen. Reinigen helpt overtollig talg te verminderen en verstopte poriën te voorkomen, wat kan leiden tot acne en het uitbreken van puistjes.

GEBRUIK DAGELIJKS EEN VOCHTINBRENGENDE CRÈME

Twee keer per dag een doeltreffende vochtinbrengende crème gebruiken, ongeacht uw huidtype, is een essentieel onderdeel van elke gezonde huidverzorging. Vochtinbrengers kunnen helpen uw huidbarrière te versterken, vocht vast te houden en uw huidtextuur te verbeteren zodat deze er zacht en gezond uitziet.

Om aan de behoeften van de droge huid te voldoen, gebruikt u formules die het vochtgehalte van de huidbarrière aanvullen. Gebruik voor een te vette huid een vochtinbrengende crème die de vochtbalans van de huid op peil helpt te houden. Voor de gevoelige huid, gebruik formules die de huid helpen beschermen en kalmeren.

EXFOLIATE

Exfoliëren helpt de huidtextuur te verfijnen en de vale teint van de huid te verbeteren door dode huidcellen aan het huidoppervlak te verwijderen die bijdragen tot verstopte poriën. Kort na het scrubben ziet de huid er gladder, zachter en frisser uit. Na verloop van tijd kan exfoliatie een jonger uitziende huid onthullen. Het helpt ook de doeltreffendheid van uw vochtinbrengende crème te verbeteren, aangezien deze dieper in het huidoppervlak kan doordringen zodra de dode huidcellen aan het huidoppervlak zijn verwijderd. Wij raden aan uw huid één tot drie keer per week te scrubben, afhankelijk van uw huidtype.

BESCHERM UW HUID MET EEN ZONNEBRANDMIDDEL

UV-stralen van de zon veroorzaken 90% van de huidveroudering. Daarom is het belangrijk om elke dag een zonnefilter met een breed spectrum te dragen om uw huid te helpen zichzelf te beschermen en de schadelijke effecten te bestrijden. Zonlicht bevat ultraviolette (UV) stralen die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen, waardoor na verloop van tijd fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Help uw huid zichzelf te beschermen tegen de eerste tekenen van veroudering door een lichtgewicht zonnebrandcrème voor het gezicht te gebruiken met SPF 50+ en bescherming tegen vervuiling. Dagelijks gebruik van een breedspectrum zonnebrandcrème helpt de huid beschermen tegen UVA- en UVB-stralen en is de sleutel tot een stralende, gezonde huid.
← Zurück zu LUWNA

Kundenservice

Wir bieten einen professionellen Kundenservice von Montag bis Freitag von 8:00 Uhr bis 18:00 Uhr.

Sichere Zahlungen

Zahlungen sind durch Twint und Stripe gesichert.

Versand

Ihr Paket wird innerhalb von 24/48 Stunden versandt.

Zufriedenheitsgarantie

Wir bieten eine Geld-zurück-Garantie auf alle unsere Produkte.